Welkom bermtoerist!

18 februari 2017 | 0 Reacties

banner

Afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om Bermoogst te verhuizen van Blogger naar WordPress. Zo’n verhuizing begint met het bouwen van de website en daarna de inrichting. Graag wilde ik heel veel meenemen van wat ik op blogger geschreven had, maar er moesten ook vertrouwde zaken sneuvelen. Het ergste vind ik nog dat ik afscheid heb moeten nemen van de banner gemaakt door kunstenaar Klein Monster. Toch is mijn liefste wens om jou mee te nemen, lieve lezer.

Bermgedachten
In een nieuwe vormgeving is gebleven dat je op de thuispagina en bij de gedichten een verzameling van gedachten en gedichten aantreft. Voor mij is de berm, de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Bermtoerist
Nu de verhuizing achter de rug is nodig ik je uit om op deze plek een regelmatige bermtoerist te worden en een reactie achter te laten op wat je leest of contact met mij te zoeken, als je begeleiding wilt of me nodig hebt voor een andere dienst.

O ja
27 mei 2012 ging Bermoogst op Blogger van start. Er verschenen 146 blogs en een heel aantal gedichten. In totaal werd de website 56.908 maal bezocht. Best gelezen artikel was: Uittrekken met 4500 lezers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *