Wat mijn hart raakt…

24 september 2013 | 0 Reacties

Het is langzamerhand zo gewoon voor mij geworden om iets wat me raakt te delen op het internet. Niet alles deel ik en dat hoeft ook niet. Er is genoeg, dat bij mijzelf mag blijven en dat het waard is om in stilte te koesteren. Wat ik wel kan en wil delen, doe ik graag, om anderen te inspireren en er over in gesprek te raken.

Toch is er nog veel meer te zeggen, over hoe er op berichten wordt gereageerd. Ik word zelf geraakt door de reacties. Hartverwarmend zijn ze vaak en een geweldige aanmoediging om door te gaan op het pad van delen via de sociale media en het missionair pionieren.

Graag wil ik iedereen die leest, reageert, leuk vind, bedanken voor jullie bemoedigingen. In mijn beleving zijn jullie als de geloofsgetuigen waarover Paulus spreekt in zijn brief aan de Hebree├źn. (Misschien kijk je daar zelf anders tegen aan.) Paulus vergelijkt de weg van het geloof met een hardloopwedstrijd. Als je die weg gaat sta je verstelt van alle aanmoediging die je vanuit een ver verleden krijgt.
Die weg is sinds Paulus door gegaan en ook ik probeer dit spoor te volgen en gelukkig ontdek ik naast de oude heiligen, nieuwe eigentijdse mensen die mij helpen het spoor te blijven volgen.
Dank jullie wel!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *