Tijd voor wie mij lief zijn

28 juli 2015 | 0 Reacties

Tijdens mijn vakantie heb ik extra tijd voor mijn gezin: man en onze kinderen, twee en één extra. (Na al die jaren weten wij allebei nog niet goed hoe wij dat moeten noemen…) Ze zijn me innig lief en wij hebben elkaar nodig. Ze maken mij blij, bezorgd en verbinden mij met het leven. Ze leren mij wat belangrijk is en wie en wat aandacht nodig heeft.

Tussen de spaties, achter de komma’s en de op de wit regels van wat we met elkaar delen is er ruimte voor de onvermoede derde om tot spreken te komen. Op Holy Island Lindisfarne ontdekte ik dit met liefde gemaakte prayerboekje met elke pagina helemaal leeg.

Ik bladerde er doorheen en vatte het op als een uitnodiging om tijd te maken voor de Geliefde die al wat langer met me optrekt.
De komende tijd zal ik deze gebeden met jullie delen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *