Slow motion

30 juli 2012 | 0 Reacties

Morgen mag ik verder gaan aan het werk dat ik voor de vakantie met kleine stappen ben begonnen. Ik mag me inzetten voor mensen tussen de 25 en 45 jaar. Hen inspireren, motiveren en activeren. Of anders gezegd hen laten merken hoe waardevol de bijbel, het geloof kan zijn in het leven. Natuurlijk heb ik daar veel zin in.

Het is goed om te delen dat ik vandaag heb gehoord dat ik een hernia in de rug heb. Al weken tob ik met rugpijn. De Fysiotherapeute heeft me al twee week onder handen, maar de pijn blijft. Op haar aanraden toch maar naar de huisarts gegaan.
beeldmerk windkracht 3pt0
Hij onthulde na wat testen dat het een hernia is. Dat kan een half jaar nodig hebben om te genezen, als ik me strikt houd aan een regime van: niet tillen, niet bukken, rechte rug, korte wandelingetjes, een beetje bewegen, fysiotherapie en pijnstillers. Maar ik ben niet alleen, dus zal ik ook mijn gezinsleden lastig vallen met vragen en vraagjes.

Vlak voor de vakantie ben ik een facebookpagina en een twitteraccount begonnen voor iedereen die het leuk vind om te delen in wat er te doen is rondom de 25 tot 45 jarigen in Noordwijk. Windkracht 3pt0 is de voorlopige werktitel.

De wind is een beeld voor de Heilige Geest, die waait waarheen hij/zij wil. Ik hoop dat deze wind me een zetje in de rug geeft, waardoor ik me misschien gemakkelijker over ga geven aan de voorgeschreven alternatieve levensstijl. Alles met meer rust ga doen. Misschien wordt het wel een trend, zoals slow food, nu slow motion.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *