Modehuis Gucci waagt zich aan de stola

22 februari 2018 | 1 reactie

foto: Ronan Gallagher/Gucci

Gucci weet precies wat de Instagramgeneratie wil, kopt de Volkskrant vandaag met een blog over de modeweek in Milaan. Als fan (zonder passend inkomen) van High Fashion klik ik hongerig het bericht open.  Eerst wil ik de plaatjes zien.  Direct onder het filmpje ontdek ik dit ontwerp, met overduidelijk een stola als hot fashion-item.

de nieuwe sjaal
Ik geloof mijn ogen bijna niet. Is dat waar de huidige Insta-generatie op kikt? Wat een geweldig nieuws! Nu kan ik gewoon met mijn stola’s de straat op. Niet langer hoef ik bezorgd te zijn over religiestress om dit religieuze kledingstuk. Volgende week, als het heel koud is, slinger ik niet langer mijn wollen sjaal om, maar mijn brocaat geborduurde stola.

Gucci op mijn toga
Je hoeft niet bezorgd te zijn hoor. Voorlopig reserveer ik hem nog voor de eredienst, maar misschien begin ik wel een spaarpotje om mijn eigen echte Gucci-stola aan te kunnen schaffen. Hij zal vast en zeker prachtig staan op mijn witte met gouddraad doorweven toga.

1 Reactie

  1. Inge

    Wauw! Ik zie het al helemaal voor me! 👌🏻

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *