Adventuren (2) – Zwaaien

29 november 2022 | 0 Reacties

Zie je die twee palmbomen naast de stal? Ze waaien zachtjes heen en weer door de wind. De bladeren lijken wel te zwaaien naar iets dat uit de verte in aantocht is.

De palmen steken lentegroen af bij de bomen die ik zie, met hun bladeren in alle schakeringen van rood tot bruin. De bomen buiten zwaaien niet, maar zuchten onder de wind en verliezen steeds meer blad. Ze hebben het opgegeven, dat op de uitkijk staan en turen tot er iets komt.

De palmen houden mij bij de les. Er is een plek en dus zal er ook wel iets gaan komen. Er gaat een zuchtje adem door mijn zielenhuis. Wat had ik dat nodig! Vandaag ga ik op de uitkijk staan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *